Βαπτιστικά Ρουχαλάκια με άποψη

Posted in Μόδα on February 2, 2018

Θα γίνετε νονός ή νονά ; Το χαρμόσυνο αυτό γεγονός , πέραν απ΄την ευτυχία και χαρά που θα σας χαρίσει , θα σας αναγκάσει να επωμιστείτε με αρκετές ευθύνες και υποχρεώσεις . Μια απ΄τις ευθύνες αυτές θα είναι και η επιλογή των βαπτιστικών ρούχων του μωρού . Πως όμως να κάνετε την σωστή επιλογή και πια χρώματα να επιλέξετε ; Είναι μερικά απ΄τα ερωτήματα που ίσως έχετε και στα οποία θα προσπαθήσουμε να δώσουμε απάντηση.
*Φωτογραφίες από το www.vaptistika.biz

Παραδοσιακά βαπτιστικά ρουχαλάκια

baptistika-rouxalakia---kortsi-2baptistika-rouxalakia---agori-3

Είστε η παραδοσιακή νονά ή νονός ; Τότε επιλέξτε λευκά βαπτιστικά ρουχαλάκια ή λευκά βαπτιστικά κουστουμάκια καθώς το λευκό συμβολίζει την χαρά , την λάμψη και την αγνότητα και καθώς η βάπτιση συμβολίζει την είσοδο του παιδιού στην χριστιανοσύνη η θρησκεία μας δίνει στο χρώμα αυτό μεγάλη σημασία κατατάσσοντάς την λευκή ενδυμασία σε μια απ΄της κύριες επιλογές σας .

Μοντέρνα βαπτιστικά ρουχαλάκια 

baptistika-rouxalakia---agori-2 baptistika-rouxalakia---kortsi-1baptistika-rouxalakia---agori-1

Είστε μοντέρνα νονά ή νονός ; Τότε ξεφύγετε απ΄τα καθιερωμένα επιλέγοντας ανοιχτού σιέλ ή ανοιχτού μπεζ βαπτιστικά ρουχαλάκια για αγοράκι ή απαλού ροζ βαπτιστικό φορεματάκι εάν πρόκειται για κοριτσάκι . Προσθέστε μερικά πολύχρωμα βρεφικά αξεσουάρ όπως είναι ένα παπιγιόν , μια γραβατούλα ή ακόμη γιατί όχι μια όμορφη τραγιάσκα για μοδάτα αγοράκια ενώ μια στέκα ή μια μπαντάνα είναι τα κατάλληλα αξεσουάρ για μοντέρνα κοριτσάκια .

Βαπτιστικά παπουτσάκια 

Διαλέξτε τα βαπτιστικά παπουτσάκια αφού προηγουμένως έχετε επιλέξει τα βαπτιστικά ρουχαλάκια της αρεσκείας σας καθώς θέλετε τα παπουτσάκια να συμπληρώνουν την εμφάνιση δημιουργώντας ένα ομοιόμορφο σύνολο . Λάβετε επίσης σοβαρά υπόψιν την εποχή κατά την οποία θα τελεστεί το μυστήριο  ώστε να πάρετε τα κατάλληλα παπουτσάκια καθώς αν είναι χειμώνας θα πρέπει να επιλέξετε σκουρότερες αποχρώσεις εν αντιθέσει με τις ανοιχτόχρωμες καλοκαιρινές αποχρώσεις .

Όπως είδατε η επιλογή των βαπτιστικών ρούχων δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολη αν γνωρίζετε εκ των προτέρων το στιλ που θέλετε να ακολουθήσετε . Εμπιστευτείτε λοιπόν το ένστικτό σας και το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *